'Daniel Craig toch terug als James Bond'

Zijn uitspraak dat hij nog liever zijn polsen doorsnijdt dan dat hij ooit weer James Bond speelt ten spijt, zou Daniel Craig op het punt staan bij te tekenen als 007. De New York Post beweert dat op basis van diverse anonieme bronnen.

Bondproducent Barbara Broccoli zou Daniel volgens die insiders inmiddels al bijna hebben overtuigd van een terugkeer als Bond. Hij zou mede overstag zijn gegaan omdat Barbara zijn theaterversie van Othello op Broadway heeft gekregen. De acteur kreeg veel lof voor zijn aandeel in het stuk.

De producente zou haar pijlen hebben gericht op Daniel, omdat ze niet gecharmeerd is van Tom Hiddleston, wiens naam veel werd genoemd als nieuwe 007. "Ze vindt hem te arrogant en niet stoer genoeg om Bond te spelen", aldus een bron.

Daniel nam zijn eerdergenoemde uitlatingen overigens deels terug. Op een festival in New York afgelopen najaar legde hij uit dat hij de uitspraken had gedaan op een moment dat hij er even doorheen zat. "Het was een dag nadat de opnames van Spectre waren afgerond. Ik was een jaar weggeweest van huis. Zelfmedelijden had de overhand genomen," aldus de acteur. "Boehoe. Maar het is een fijne klus. Ik heb ervan genoten."

'Daniel Craig toch terug als James Bond'
'Daniel Craig toch terug als James Bond' (Foto: BuzzE)