Marc Márquez heeft eigen kledingcollectie bij Pull&Bear

Regerend wereldkampioen Marc Márquez mag nóg een prestatie aan zijn toch al lange lijst toevoegen. De MotoGP-coureur heeft in samenwerking met internationale Spaanse modeketen Pull&Bear een heren- en damescollectie uitgebracht die vanaf 30 maart in de winkels hangt. 

De collectie is donderdag gelanceerd ter ere van een nieuwe sponsordeal. Het kledingmerk is voor in ieder geval de komende twee jaar de nieuwe persoonlijke sponsor van de 24-jarige Spanjaard. Daarnaast is Pull&Bear een partnership met Repsol Honda aangegaan en zien we hun logo in 2017 en 2018 op de pakken van Márquez en teamgenoot Dani Pedrosa, alsook op de uniformen van de Honda-crew en HRC-werknemers.

We vinden veel typische 'Márquez-symbolen' terug op de kledingstukken, waaronder uiteraard nummer 93 maar ook zijn geboortejaar en een mier ontbreken niet. De mier is een mascotte die Márquez al gebruikt sinds het begin van zijn racedagen, omdat het relatief gezien een van de sterkste dieren ter wereld is. Naast het uitbrengen van een collectie voor Pull&Bear, zullen we de Catalaanse racer dit en volgend jaar ook terugzien in campagnes van het merk.

De prijzen van de MM93XPULLANDBEAR-collectie variëren van 12,99 euro voor een t-shirt tot 45,99 voor een denim jack. Als je minstens één aankoop doet tussen 30 maart en 2 april maak je kans op een reis naar een Grand Prix, inclusief paddock-pasjes en een kopie van de helm van de vijfvoudig wereldkampioen. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren