Meisje ontdekt na 12 dagen te zijn verkracht

Een 15-jarig meisje uit Sydney heeft eind vorige week een schokkende ontdekking gedaan. Het tienermeisje kwam er pas donderdag achter dat ze op 4 maart is verkracht.

Het slachtoffer was die zaterdag te gast op een behoorlijk ruig feestje. Hier deed het tienermeisje zich tegoed aan veel alcoholische versnaperingen. Uiteindelijk bleek ze zoveel te hebben gezopen, dat zij het bewustzijn verloor.

Een van de feestneuzen zag zijn kans schoon, en verkrachtte het weerloze meisje. Zijn mattie filmde het hele gebeuren met zijn smartphone.

De beelden van deze weerzinwekkende verkrachting gingen als een lopend vuurtje door de exclusieve privéschool waar het meisje aan is verbonden. Afgelopen donderdag ontdekten zowel de docenten aan de Cranbrook School als het slachtoffer zelf dat het meisje was verkracht.

Het schoolteam seinde hierop direct de politie in, waarna men de dader direct wist op de sporen. De 15-jarige jongen, die direct van school werd gestuurd, heeft zich vandaag al voor de jeugdrechter moeten verantwoorden. Hij ontkent echter iedere betrokkenheid.