Justin Bieber blijkt shapeshiftende Reptilian

Groot nieuws uit Australië. Hier zouden namelijk honderden fans afgelopen weekend getuige zijn geweest van een plotselinge gedaanteverwisseling van niemand minder dan Justin Bieber. De 'zanger' blijkt dan ook een shapeshiftende Reptilian te zijn.

Mysterie alom. Bieber was op de luchthaven van Perth voor de ogen van een uitzinnige menigte veranderd in een reptiel. "Zijn hoofd kromp en zijn ogen werden zwart", beweert een getuige. "Hij werd een kleine meter groter en kreeg grijze schubben op zijn huid. Het gebeurde heel erg snel, maar iedereen zag het en schreeuwde. Een heleboel mensen renden naar de uitgangen."

"De hel brak open", vertelt een andere getuige. "Meisjes vluchtten de toiletten in. Jongens renden naar buiten en sprongen in gereedstaande taxi's." Weer een andere fan laat weten kaartjes te hebben, maar nooit meer naar een concert van Bieber te gaan.

Het bijzondere is dat een van de grootste kranten in Australië, Perth Now, zondag groots uitpakte met een artikel over de gedaanteverwisseling. Ook hadden ze interviews met de getuigen gepubliceerd. Maar al na een uur hadden ze – mogelijk na enkele serieuze dreigementen van de Babylonian Brotherhood – het gehele artikel offline gehaald. Maar gelukkig zijn er hieronder nog enkele screenshots te zien:

Bieber Reptilian
Bieber Reptilian