'Overwatch teaset nieuwe hero met interview'

Blizzard heeft de geruchtenmolen in de Overwatch-community weer flink aangezwengeld door het posten van een interview op de site van Overwatch. Het interview met de elfjarige Efi Oladele laat veel fans vermoeden dat ze de volgende hero is die haar opwachting maakt in Overwatch.

Efi Oladele komt uit Numbani en is een genie wanneer het aankomt op robotica, kunstmatige intelligentie en uitvindingen en heeft zojuist een beurs gewonnen vanwege haar werk. Het interview wordt afgenomen door Atlas News, een nieuwsnetwerk dat in Overwatch al vaker is gebruikt voor aankondigingen door Blizzard, onder andere voor Soldier: 76 en Sombra. 

In het interview hint Efi dat ze van plan is het geld te gebruiken voor een geheim project. Dit gecombineerd met de algemene opvatting dat het neerschieten van een elfjarige erg cru is, doet spelers vermoeden dat ze niet direct meedoet aan de strijd maar teamgenoten helpt door middel van robots of drones. Bovendien sluit het interview van Efi mooi aan met het statement dat Jeff Kaplan eerder maakte op de forums dat "hero nummer 24 niet is wie je denkt" - waarmee de theorie dat Overwatch-slechterik Doomfist de volgende hero zou zijn in Overwatch de grond in werd geboord.

Het is een gerucht, dus neem het hele bericht met een korreltje zout. Hopelijk weten we snel meer.

EfiOladele
'Overwatch teaset nieuwe hero met interview'