Film.nl belooft: álle films en series legaal vindbaar

"Vind alle films en series veilig en snel" lezen we op film.nl. De site is opgezet door aanbieders, mediabedrijven en de entertainmentsector om piraterij tegen te gaan.

Dat klinkt fantastisch! Illegaal downloaden is niet meer nodig. Álles is legaal verkrijgbaar en dus is er - zo luidt de boodschap - geen reden meer om illegaal te downloaden. Het addertje is echter dat de content wel in Nederland beschikbaar moet zijn. En tja, dat is nu juist het probleem.

Een serie als Game of Thrones pas na een dag kijken maakt dat je op social media allang bent gespoilerd. Laat staan als je weken moet wachten op de nieuwste aflevering van je serie, of als een serie zelfs helemaal niet wordt uitgezonden in Nederland.

Daarnaast houdt film.nl geen rekening met het feit dat veel mensen geen fysieke dragers meer hebben of willen en lang niet alles is legaal te streamen en zijn er veel mensen die juist downloaden omdat ze de film of serie in kwestie al (meermaals) gekocht hebben.

Mocht je toch geïnteresseerd zijn, op film.nl kun je zoeken naar je favoriete film of serie. En laat even weten of je gevonden hebt wat je zocht in de comments!

film.nl - kun jij alles legaal vinden?
film.nl - kun jij alles legaal vinden?