Resident Evil 7-einde onthult gratis DLC

Voor degenen die Resident Evil 7 al tot aan het einde hebben getrotseerd zal het geen verrassing zijn, maar na de credits van de game wordt er gratis DLC geteased met de naam Not a Hero. De geruchtenmolen draait op volle toeren over het laatste segment van RE7, omdat een ogenschijnlijk bekende figuur zichzelf aan de speler voorstelt. Spoiler-waarschuwing!

Als je helemaal nul komma nul wilt weten over het einde van Resident Evil 7 kun je beter niet verder lezen. Het zal de geduldige speler al opgevallen zijn, maar zodra je de game hebt uitgespeeld en de credits rollen over het scherm, openbaart zich een teaser van Not a Hero. De persoon die jou in het laatste segment van de game benadert, identificeert zich als Redfield. In Resident Evil 1, 5 en speel je als Chris Redfield, maar deze nieuwe Redfield heeft een ander uiterlijk en is bovendien lid van de Umbrella Corporation, de organisatie waar je in eerdere delen juist tegen strijdt.

Fan-theorieën variëren, sommige mensen denken dat de mysterieuze Redfield niemand minder is dan Hunk, een geheimzinnige figuur van Umbrella die al meerdere keren verscheen in eerdere Resident Evil-games. Het is afwachten tot de lente, want dan moet de gratis DLC verschijnen. Hopelijk komen we dan ook wat meer te weten over de hoofdpersoon uit RE7, Ethan.

Wat ons betreft is het Capcom gelukt om van RE7 weer een échte horror-survivalgame te maken, die ondanks een goedgelukt modern jasje trouw blijft aan het fundament van Resident Evil. 

Gratis DLC Resident Evil 7 verschijnt deze lente
Gratis DLC Resident Evil 7 verschijnt deze lente