'Chelsea biedt Krul en Ajax mogelijk oplossing'

Tim Krul moet momenteel bij Ajax genoegen nemen met een plek op de bank. Mogelijk kan hij terugkeren naar de Premier League.

Asmir Begovic, tweede doelman van Chelsea, staat namelijk in de belangstelling van AFC Bournemouth. The Blues zijn bereid om de Bosniër te laten gaan, mits er een waardige vervanger kan worden aangetrokken.

En daarin komt Tim Krul in beeld, die door Ajax wordt gehuurd van Newcastle United. Volgens The Guardian is de Hagenaar een van de kandidaten om de plek van Begovic over te nemen als stand-in van Thibaut Courtois.

Echter is het de vraag of Krul bij Chelsea wel aan zijn gewenste speelminuten zal komen, aangezien Courtois de onbetwiste nummer één is op Stamford Bridge. Daarnaast is een transfer ingewikkeld, omdat er met Ajax, Newcastle en Chelsea drie clubs bij betrokken zijn.

Krul mag overigens wel overstappen naar een andere club, aangezien hij nog niet speelde voor The Magpies dit seizoen. Had hij dat wel gedaan, dan zou een transfer onmogelijk zijn, aangezien een speler niet voor drie clubs in één seizoen mag uitkomen.

De sluitpost maakte deze jaargang al wel minuten bij Jong Ajax, en aangezien die ploeg in de Jupiler League uitkomt, heeft hij al officieel zijn debuut gemaakt voor de Amsterdammers.