'AH is Satan, want Heineken is 666 cent'

Jehova's Getuigen en ander gristelijk gespuis hebben weer eens wat gevonden om huilie huilie over te doen. En ditmaal wordt Albert Heijn de zwarte piet toegespeeld. Reden: Heineken 'bier' is er nu in de aanbieding voor 666 cent.

"Beste Christenen, de lokale supermarkt verkoopt bier met merkteken van de duivel erop", klaagt een Jehova in onze submit. "Het bier heet Heineken en kost Euro 6,66. Hierbij roep ik alle Christenen op om te gaan bidden voor Heineken dat ze tot inkeer komen en zich niet meer door de Satan laten verleiden."

In een reactie laat een woordvoerster van 's lands grootste grootgrutter weten dat 'het bier nu eenmaal spotgoedkoop is en dat er nu veel mensen op af komen. Het bier is nu 'DUIVELS LEKKER!'. "Daarom Christenen, kom bidden om de Satan af te weren, drink Grolsch en geen Heineken! Help nu, bid dat den Satan u voorbijgaat. SGP alswel Jehova dienen nu samen te bidden voor deze mensen van Heineken, ze gebruiken het merkteken van Satan doelbewust", klaagt de FOK!ker verder.

"De kerk van Satan op kerkvansatan.nl gebruikt het als merkteken voor hun terratorium. Heineken is een zeer ernstige belediging tegenover meer dan 2 miljard Christenen wereldwijd. Help ons, kom bidden. Neem contact op met uw kerk als er Heineken binnen uw familie wordt gedronken."

De beste man heeft overigens wel een punt. Heineken is namelijk niet te zuipen. Zuip dus christelijk bier, neem een goede trappist!

Heineken