Tilburgse kerk gebruikt voor pornovideo

Vorige week kwam de website van Kim Holland in het nieuws omdat er een video op stond van een stel wat seks had in diverse atrracties van attractiepark Walibi. Deze video is inmiddels verwijderd, maar er is een nieuwe voor in de plaats gekomen. Deze keer van een stel dat op diverse plaatsen in Tilburg van bil gaat, waaronder in een biechthokje van de st. Jozefkerk.

In een reactie voor omroep Tilburg zegt de pastoor van de kerk Jan van Noorwegen dat hij hiervan niets afwist en dat het inderdaad om zijn kerk gaat. "Dat vind ik niet de juiste plaats”, aldus dhr. van Noorwegen die nog niet weet of hij aangifte gaat doen van dit voorval. "Ik ga dat aan het kerkbestuur voorleggen. Als je zeker zou weten dat een aanklacht wat uithaalt, dan heeft het zin, maar anders is het alleen maar extra propaganda voor die film."

Kim Holland laat weten dat het filmpje afkomstig is van een externe producent waarvan ze in de toekomst geen films meer zal afnemen. De film is ook al verwijderd van haar website. Ze vindt het vervelend en biedt haar excuses aan voor het voorval. “Het is een vervelende situatie, waar ook ik enorm mee worstel. Ik ga pastoor Van Noorwegen bellen. Het was zeker niet de bedoeling om te shockeren. Ik ben zelf ook gelovig geweest en snap heel goed dat hij er niet blij mee was toen hij met de film werd geconfronteerd.”