Marvel onthult pantser-upgrades Spider-Man in Homecoming

Marvel heeft in een Twitter-video bekendgemaakt welke upgrades Peter Parker krijgt voor zijn Spidey suit in Spider-Man: Homecoming. Dankzij niemand minder dan Tony Stark kan Peter Parker in de nieuwste Spider-Man-film gebruikmaken van geavanceerde foefjes als een 'Laser Targeting System' en een GPS-systeem.

Een maand geleden werd de eerste trailer onthuld van Spider-Man: Homecoming, de nieuwste Spider-Man-film die wordt verwacht in juli van dit jaar. Spider-Man: Homecoming is een vervolg noch een reboot, maar vertelt een nieuw verhaal met Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man. In de cast komen we andere bekende namen tegen zoals Donald Glover, Robert Downey Jr. en Michael Keaton. Keaton speelt een 'nieuwe' schurk genaamd The Vulture.

In Homecoming maken ook de web wings hun debuut, een door fans langverwachte gadget waardoor Spider-Man een stuk beter kan zweven. Bekijk een overzicht van alle snufjes in onderstaande Twitter-filmpje. Spider-Man: Homecoming is vanaf 7 juli te zien in Nederlandse bioscopen.