HyperX komt met eigen game-muis

HyperX, de gamedivisie van technologiebedrijf Kingston, heeft vandaag zijn nieuwe line-up onthuld voor 2017 op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Naast een nieuwe headset en drie mechanische toetsenborden onthulde HyperX ook zijn allereerste muis gericht op gamers, die de naam pulsefire heeft gekregen.

De pulsefire bevat een optische sensor en heeft vier standen voor de DPI (400, 800, 1600 en 3200) die worden aangeduid met led-licht. De muis komt in april en moet 50 dollar gaan kosten. De nieuwste headset van HyperX genaamd de Cloud Revolver S komt uit in maart voor 150 dollar en bevat onder andere Dolby 7.1 surround, drie standen voor de equalizer, onafhankelijke knoppen voor de microfoon en het volume en komt ook weer met led-verlichting.

Verder komen er ook twee variaties op het Alloy FPS toetsenbord: vanaf eind deze maand zal het toetsenbord naast Cherry MX blue switches ook verkrijgbaar zijn met Cherry MX brown en Cherry MX Red switches. De nieuwste telg in de toetsenbord-lijn van HyperX zal de Alloy RGB keyboard gaan heten en komt (zoals de naam al doet verwachten) met RGB achtergrond verlichting die helemaal zelf in te stellen is, en komt zowel met Cherry MX Red switches als Cherry MX Brown switches. Het toetsenbord kunnen we verwachten in het derde kwartaal, maar een prijs hebben we nog niet.

AlloyRGB

Pulsefire

RevolverS

HyperX komt met eigen game-muis