Britney en nieuwe liefde Snappen in bed

Maandag werd ze nog doodverklaard, maar Britney is springlevend. De zangeres nam een Snapchat op samen met model Sam Asghari, met wie ze de laatste maanden omgaat. Dat meldt Entertainment Tonight.

De Oops I Did It Again-zangeres publiceerde op Snapchat een schattig berichtje met Asghari waarin de twee iedereen een vrolijk kerstfeest wensen. "Vrolijk kerstfeest aan iedereen en een fijne avond", aldus de twee tortelduifjes.

Model Asgari speelde in de videoclip Slumber Party van Spears en sinds de opnamen zijn de twee regelmatig samen. De twee ontkennen een relatie te hebben en zeggen goede vrienden te zijn.

Spears werd maandag via de Twitteraccount van Sony doodverklaard. Een dag na het overlijden van George Michael en dat zorgde ervoor dat veel volgers en enkele media het bericht overnamen. Al snel bleek het om een grap van hackers te gaan die hadden ingebroken in de account van de platenmaatschappij. Sony bood excuses aan en zei zich extra te gaan inspannen om zijn sociale media beter te beveiligen.

Britney en nieuwe liefde Snappen in bed
Britney en nieuwe liefde Snappen in bed (Foto: BuzzE)