Mannen toch niet gedood tijdens verkrachten krokodil

Een familie uit het Zuid-Afrikaanse Limpopo is in diepe rouw gedompeld na de onfortuinlijke dood van drie broers. De familie van de heren wordt geplaagd door een akelige vloek: erectieproblemen in bed. Om dit euvel te verhelpen schakelden de mannen een medicijnman in, die hen aanraadde een vrouwelijke krokodil te verkrachten en zo de eer van de familie te redden.

Zo gezegd, zo gedaan. De mannen kregen een verdovend 'medicijn' mee voor hun heldhaftige daad. Deze zou de krokodil dusdanig moeten verzwakken dat het dier eenvoudig overmeesterd zou kunnen worden. Helaas liep het avontuur anders af dan gehoopt; drie broers overleefden de tegenaanval van het dier niet.

De huilende vader van het trio legde later uit dat de zonen één voor één de krokodil zouden bestijgen, maar het dier zou resistent zijn geworden tegen het 'medicijn'. Twee van de lichamen werden grotendeels intact teruggevonden, maar het derde bleek verscheurd door hongerige reptielen.

Een familielid heeft verklaard dat de medicijnman geen blaam treft. Impotentieproblemen worden wel vaker op deze manier genezen, hij heeft een goede reputatie en had in het verleden al veel andere mannen geholpen. 'We nemen hem niets kwalijk, maar betreuren deze uikomst.'

'Dit is een verlies voor de familie, deze jongens maakten een moedige keuze. Ze wilden hun huwelijk redden. Scheidingen komen in onze familie te vaak voor. Als man moet je in de slaapkamer je huwelijk versterken, maar mijn neven hadden problemen met hun mannelijkheid.'

De overheid in Limpopo raadt inwoners overigens al langer af om dit risicovolle ritueel te ondernemen.

Update:

Hoax dus. Mea culpa. Maar ja, er gebeuren wel gekkere dingen

Andere broers...
Andere broers...