'Geen breuk, maar spierscheuring voor Badr Hari'

Kickbokser Badr Hari heeft toch geen breuk in zijn arm opgelopen in het gevecht met Rico Verhoeven afgelopen weekeinde. Coach Mike Passenier vertelde op Ziggo Sport in Peptalk dat zijn pupil wel een spierscheuring in zijn onderarm heeft.

Passenier zegt dat Hari zijn rechterarm nog altijd niet fatsoenlijk kan bewegen en dat de vechter in Marokko werkt aan zijn herstel. Hari moest zaterdag in het gevecht met Verhoeven in de tweede ronde al opgeven door de blessure, waardoor Verhoeven het gevecht won. 

Al snel lieten Hari en zijn team weten dat hij graag revanche wil, iets waar Verhoeven in de ring ook al gelijk mee instemde. Passenier is ervan overtuigd dat dat nog steeds geldt. "Als we waren overklast, had ik kunnen zeggen: Badr, we zijn te oud, we kunnen het niet meer. Dit was verre van dat. We stonden voor en we deden hem pijn. Maar we komen terug, kickboksend Nederland heeft weer iets om naar uit te kijken."

Eerder gaf de advocate van de vechtgrage Hari overigens nog wel aan dat een celstraf mogelijk in de weg kan staan. In de komende maanden hoort Hari of hij nog een ruim half jaar in de cel door moet brengen voor enkele geweldsdelicten buiten de ring.