'GoT-actrice vangt miljoen per aflevering'

Game of Thrones-actrice Lena Headey krijgt een miljoen dollar (940.000 euro) per aflevering betaald. Dat meldt E! News op basis van de scheidingspapieren van de actrice.

Heady, die de rol van de sinistere koningin Cersei Lannister speelt in de populaire HBO-serie Game of Thrones, is momenteel verwikkeld in een scheiding met haar ex Peter Loughran. Die beweert dat Headey schulden bij hem heeft uitstaan en hij eist gedeelde voogdij over hun 6-jarige zoontje Wylie.

Volgens de scheidingspapieren die E! in handen heeft vraagt Loughran de rechtbank om de juridische kosten van 40.000 dollar (37.500 euro) te betalen. Als argument voert Loughran aan dat "Headey naar schatting 1 miljoen dollar per aflevering betaald krijgt" voor haar rol in Game of Thrones.

Headey en HBO wilden niet reageren op de rekensom van Loughran. The Hollywood Reporter meldde in november dat acteurs Peter Dinklage (Tyrion Lannister) en Kit Harington (Jon Snow) voor de laatste twee seizoenen van de serie 1,1 miljoen dollar per aflevering betaald krijgen.

'GoT-actrice vangt miljoen per aflevering'
'GoT-actrice vangt miljoen per aflevering' (Foto: BuzzE)