Ook Dionne Stax gaat slapen in Glazen Huis

Dionne Stax brengt over zo'n twee weken een nacht door in het Glazen Huis. Dat maakte de nieuwslezeres bekend in een 'extra uitzending in de zendtijd van 3FM Serious Request'. De video is te zien op de site van 3FM.

Vanachter de desk van het NOS Journaal maakte Dionne bekend haar intrek te nemen in het Glazen Huis, dat dit jaar in Breda staat. Terwijl allerlei aan de 3FM-actie gekoppelde attributen - zoals een kerstboom, collectebus en foto van dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende - op het tafeltje worden gezet, leest Dionne haar tekst voor. "Ik hoop jullie allemaal te zien, want het wordt keigezellig."

Dionne is de tweede slaapgast die is bekendgemaakt. Humberto Tan liet zich ruim twee weken geleden al strikken door Domien en Frank die toen met hun collega Eva Koreman te gast waren in RTL Late Night.

Domien en Frank zitten van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december in het Glazen Huis. Het is dit jaar voor het eerst dat niet drie, maar twee dj's 24 uur per dag radio en tv maken zonder te eten. Serious Request vraagt dit keer aandacht voor kinderen die sterven aan een longontsteking.

Ook Dionne Stax gaat slapen in Glazen Huis
Ook Dionne Stax gaat slapen in Glazen Huis (Foto: BuzzE)