'SofŪa Vergara aangeklaagd door embryo's'

De rechtszaak rond de bevruchte embryo's van actrice Sofía Vergara en haar ex Nick Loeb heeft een bizarre wending genomen. De 44-jarige actrice is volgens Page Six aangeklaagd uit naam van de twee embryo's.

Nick, die Sofía in Californië al aanklaagde in de hoop het ouderlijk gezag over de embryo's te krijgen, is dit keer in de staat Louisiana naar de rechter gestapt. Uit naam van de ongeboren kinderen, die in de rechtbankdocumenten Emma en Isabella worden genoemd, klaagt hij de actrice aan.

Door de meisjes niet ter wereld te laten komen, zou Sofía de twee een erfenis onthouden. Volgens ingewijden legden Nick en Sofía geld apart voor hun eventuele toekomstige kinderen toen ze in 2013 besloten bevruchte eicellen te laten invriezen.

Met de rechtszaak in Louisiana, waar bevroren embryo's dezelfde rechten hebben als ongeboren kinderen, hoopt Nick alsnog zeggenschap te krijgen over de meisjes. Hij hoopt via een draagmoeder vader te worden van de kinderen, Sofía is daar faliekant op tegen. De actrice, vooral bekend van Modern Family, en zakenman Nick gingen in 2014 uit elkaar. Vorig jaar trouwde Sofía met acteur Joe Manganiello.

'Sofía Vergara aangeklaagd door embryo's'
'Sofía Vergara aangeklaagd door embryo's' (Foto: BuzzE)