OHRA maakt feministen en artsen piswoest

Verzekeraar OHRA heeft een grappig bedoelde reclame voor zijn zorgverzekering snel weer ingetrokken nadat er felle kritiek op was gekomen van schuimbekkende feministen, pedante artsen en mannen die overwogen te fappen op de dame, maar niet mochten van hun dominante vriendin.

In de reclame waren twee dokters te zien. Een nerderige man met een speculum en een sexy jonge vrouw. De begeleidende tekst: "Voor welke arts ga jij: de sexy arts of de nerd?".  Genoeg om de gemiddelde zuurmens volledig over de pis te helpen.

"Afschuwelijk! Kiezen tussen los-haar/lange-mouwen/erotiserend (3x fout) of lange-mouw/horloge/ring/geen-handschoen (4x fout). stop dit", schrijft Huisdoktertim op zijn Twitter, waarop longarts Sander de Hosson meteen duidelijk maakt dat het plebs 'het publiek' waarschijnlijk te dom is om te poepen. "hij heeft een speculum vast. Zou het publiek weten dat je daarmee vagina-onderzoek doet? Zó fout." Want 'het publiek' kan dat natuurlijk nooit weten.

"De post van de 2 artsen was ongelukkig gekozen. Domme onhandigheid van ons. Onze excuses als we iemand voor het hoofd hebben gestoten. Sorry!", meldt OHRA op Twitter.  Want tja, als er ook maar één iemand klaagt, dien je wel meteen in te binden natuurlijk...

Update:

Nu mét video:

Want die mag natuurijk niet ontbreken

OHRA

Anno 2016 is dit voldoende om Nederland piswoest te krijgen...