Telstar is klaar voor komst Van der Vaart

De toekomst van Rafeal van der Vaart lijkt in Velsen-Zuid te liggen, bij Telstar. De voetballer gaf, misschien gekscherend, aan daar best nog te willen spelen in de nadagen van zijn loopbaan. De club is daar vandaag direct op ingesprongen en heeft de middenvelder via Twitter een contract aangeboden.

In de Helden Magazine werd Van der Vaart gevraagd hoelang hij nog wilde voetballen. De voormalig Ajax-speler opende daar de deur naar Telstar: "Totdat ik niet meer kan. Ik ga ervan uit dat ik nog op een behoorlijk niveau mee kan als ik weer helemaal wedstrijdfit ben. Als ik op mijn 39ste denk: ik wil nog even lekker bij Telstar voetballen, dan zou ik dat niet laten."

Bij Telstar zitten ze bovenop het nieuws en de club haakt via social media regelmatig grappig in op actuele zaken en zo ook deze keer. Via Twitter liet de club weten dat er een contract, ingaande op 1 juni 2022, voor Van der Vaart klaar ligt en dat zijn shirt alvast gedrukt is.

Het is nu even wachten tot de voetballer, die nu in Denemarken bij FC Midtjylland speelt, weer wedstrijdfit wordt, daar is het al best lang wachten op.