'Premier League-club heeft 23 miljoen over voor Dolberg'

De kans bestaat dat Ajax niet lang meer kan genieten van spits Kasper Dolberg. De geldsmijters uit de Premier League hebben lucht gekregen van de Deen.

Zo meldt The Daily Mirror dat het Everton van manager Ronald Koeman een bedrag van liefst 23 miljoen euro over heeft voor de pas 19-jarige Dolberg. De Deense aanvaller is bezig aan zijn eerste seizoen op proofniveau en maakt daarin een uitstekende indruk.

ZIjn hattrick van afgelopen weekeinde tegen NEC (5-0) ging heel Europa over en dus is het logisch dat Dolberg door media in Engeland aan grote clubs wordt gekoppeld. Volgens The Daily Mirror is de interesse van Koeman en co. vrij concreet en kan er, als het aan hun ligt, in de winterstop al een transfer volgen.

Evengoed lijkt het er echter niet op dat Ajax in januari al zaken wil doen met eventuele geïnteresseerde clubs. Directeur spelersbeleid Marc Overmars liet afgelopen week nog weten dat Dolberg te jong is voor nu al een transfer. Ook de zaakwaarnemer van de spits benadrukte dat zijn cliënt het uitstekend naar zijn zin heeft in Amsterdam.