Zaakwaarnemer: "Dolberg blijft bij Ajax"

Kasper Dolberg gaat voorlopig niet in op aanbiedingen van Europese topclubs. De aanvaller heeft het veel te goed naar zijn zin bij Ajax.

Volgens zijn zaakwaarnemer Jens Steffensen hoeven Europese topclubs zich voorlopig niet te melden bij kamp-Dolberg. De jongeling verkeert in bloedvorm bij Ajax, speelt zich in de kijker, maar ziet het niet zitten om al een stap hogerop te maken.

"Kasper denkt helemaal niet na over andere clubs. Hij vindt Ajax fantastisch", zegt Steffensen tegen Voetbal International. "Hij speelt elke week, krijgt en voelt het vertrouwen van zijn medespelers en de technische staf."

"Dát is voor nu het belangrijkste. Hij moet voetballen en beter worden. Op de bank gaan zitten bij een grote club in Europa heeft geen enkele zin. Het gaat niet om geld, maar om ontwikkeling. Kasper blijft bij Ajax."

Dolberg scoorde dit seizoen al acht keer in competitieverband bij Ajax. Hij groeide uit tot international van Denemarken. De jongeling speelde zichzelf volgens Steffensen helemaal in de kijker door te scoren in de Europa League-wedstrijd tegen Celta de Vigo.