Popster Bebe Rexha presenteert MTV EMA

De awardshow MTV EMA wordt dit jaar in Nederland gehouden, en wat is nou een awardshow zonder host? Nouja, niets natuurlijk. Daarom heeft MTV een host gevonden voor de uitreiking van de EMA in Rotterdam waar we graag naar willen kijken. De knappe Amerikaanse popster Bebe Rexha zal de show aan elkaar te praten, maakte de muziekzender maandag bekend.

Bebe presenteert de uitreiking van de MTV EMA niet alleen, ze treedt ook op. De 27-jarige blondine brengt onder meer haar hit In The Name Of Love, een samenwerking met Martin Garrix, ten gehore. Bebe maakt bovendien kans op twee EMA's, ze is genomineerd in de categorieën Best New en Best Push.

"Bij de MTV EMA komt de hele wereld samen om de universele taal van muziek te vieren", reageert Bebe. "Ik heb er zoveel zin in om dit jaar de host van het feest te zijn en de wereld een nieuwe kant van Bebe te laten zien."

Voor de uitreiking van de MTV EMA komen ook onder anderen Bruno Mars, Shawn Mendes en Lukas Graham naar Nederland. De prijzen van de muziekzender worden op zondag 6 november uitgereikt in Ahoy Rotterdam. De show is wereldwijd te volgen.