Negerpiemel veel te groot voor bruid

Mnombo Madyibi uit het Zuid-Afrikaanse Koffiebaai heeft een weinig succesvolle huwelijksnacht achter de rug. Toen de 32-jarige tijdens 'de nacht van zijn leven' zijn batsbajonet liet zien, schrok zijn kersverse vrouw zich een hoedje. De maagdelijke bruid vond het geval op een 'grote, harige komkommer' lijken, waarop ze Mnombo in zijn oor beet en zijn ballen fijnkneep.

Tot voor kort was de man in kwestie behoorlijk trots op zijn zwarte, doch paarsgepunte lans. Door de enorme omvang werd hij door zijn voetbalmaten 'Anaconda' genoemd. Het huilen staat de beste man nu nader dan het lachen.

"Alles ging goed tijdens de huwelijksnacht en ze schreeuwde het uit van genot tijdens het voorspel", klaagt de Zuid-Afrikanees. "Maar de hel brak los toen ik mijn onderbroek uittrok. Ze wilde een kleintje, geen anaconda."

"Toen ik door haar vliesje wilde prikken, beet ze in mijn oor waarna ze in mijn ballen kneep", vervolgt Mnombo. "Voor ik het wist, sloeg ze me met een wijnfles en probeerde ze me te verstikken met een teddybeer."

Hierna nam het echtpaar allebei een andere bus naar huis. Overigens zijn ze nog steeds getrouwd, al ontkent vrouwlief alle aantijgingen. "Hij heeft een grote lul, vergelijkbaar met een harige komkommer", geeft ze toe.