Juf (24) met vibrator in aars naar dokter

Emma Phillips uit het Welshe Wallasey heeft deze week een behoorlijk chanant avontuur beleefd. Tijdens een ruige nacht kreeg ze een trillende vibrator in haar kont. Omdat het seksspeeltje er maar niet uit wilde, moest de juf-in-opleiding zich melden bij de dokter.

Volgens het 24-jarige blondje zelf was het een geintje van haar vriendje. Deze had de vibi onder haar kussen verstopt. En ineens verdween deze in haar rectum.

Haar vriend probeerde het ding nog met een stuk barbecuegereedschap uit haar anus te verwijderen. Een uur lang zat de arme kerel te rukken en te sjorren, maar het mocht niet baten. Uiteindelijk besloot ze om 7 uur 's ochtends de dokter te bellen.

"We hadden de avond en nacht ervoor nogal flink gedronken", vertelt Emma. "We konden dus niet met de auto naar het ziekenhuis. Er kwam een ambulance voorgereden."

Na drie kwartier was het stel eindelijk bij het ziekenhuis aangekomen. Een röntgenfoto moest uitsluitsel bieden waar de nog altijd trillende vibrator in haar lichaam zat. Na een operatie van maar liefst anderhalve minuut was de vibi uit haar aars gehaald.

De artsen boden Emma de dildo nog aan om te houden als aandenken, maar de jongedame peinsde er niet over. Ze ging als een speer naar huis om haar tweejarige dochter in de armen te sluiten. Emma heeft de gelegenheid nu aangegrepen om andere vrouwen te waarschuwen voor de gevaren van vibrators.