Gordon ziet plek voor Jan Smit in Toppers

Wat Gordon betreft mag Jan Smit zich over een paar jaar een Topper noemen. De presentator en zanger, die tot 2011 deel uitmaakte van de mannengroep, ziet de Volendammer wel in een verjongde versie van de Toppers.

"Ik denk dat hij dat heel goed zou kunnen. Ja, waarom niet?", zei Gordon donderdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL. Jan, die deze week meermaals aanschuift bij Lex in het kader van zijn nieuwe album en jubileum, zei dinsdag wel oren te hebben naar een aanstelling als Topper.

"Als ze ooit gaan verjongen mogen ze me altijd bellen", zei de Volendammer. "Ik heb natuurlijk al een keer of acht als gastartiest opgetreden met de mannen en dat blijft iets geweldigs." De Toppers reageerden daarop met een video waarop te zien is dat ze de grote hits van Jan instuderen. "Wie A zegt, moet ook B zeggen", stellen de heren.

Bauer
"Het zou goed zijn voor de groep denk ik", vond Gordon. "Het zou dan wel onderdeel moeten zijn van een verjongingskuur, dus René Froger eruit en Jan erin." Voorlopig ziet de ex-Topper dat echter nog niet gebeuren. "Dat is meer een kwestie van financiën denk ik."

Gordon heeft ook ideeën over wie er naast Jan in een verjongde versie van De Toppers zou moeten zitten. "Frans Bauer zou ook goed kunnen. Daarnaast zou ik het echt niet weten hoor. Ik ben bang dat die drie ermee doorgaan tot ze erbij neervallen."

Gordon ziet plek voor Jan Smit in Toppers
Gordon ziet plek voor Jan Smit in Toppers (Foto: BuzzE)