FOK! Wat een weer: zomer in september

Om maar even een toepasselijke titel van het WKN Topic te lenen voor het weerbericht van vandaag. Het is de hele dag zonnig met temperaturen die gemiddeld rond de 26 graden uitkomen. Alleen op de Wadden kan het iets koeler zijn. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak. Aan de kust is er in de middag kans op een zeewind. 

Zon op 07:02
Zon onder 20:12
Zonkracht

5 / 2

Nederland
 

We trekken maar weer eens een archieffoto van de harde schijf af, aangezien het momenteel vrij stil is qua inzendingen. 

Wolken boven lake Michigan (Foto: Rewimo)
Wolken boven lake Michigan (Foto: Rewimo) 

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag

1923

Op een internationaal politiecongres in Wenen werd besloten tot de oprichting van Interpol.
1942 Alle zilveren munten die in Nederland nog in omloop waren, werden door de bezetter uit roulatie genomen.
1944 Bij Vlissingen woedt de hevigste storm ooit in Nederland gemeten; meer dan een uur windkracht 12 met een gemiddelde snelheid van 122 km/h
1966 Johan Cruijff maakte zijn debuut voor het Nederlands voetbalelftal in het EK-kwalificatieduel tegen Hongarije (2-2).
1986 Desmond Tutu werd de eerste zwarte bisschop in Zuid-Afrika.
1997 De eerste vlucht van een Lockheed Martin F-22 Raptor vond plaats, een tactische luchtoverwichtsjager, gebouwd voor de USAF.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.