FOK! Wat een weer..Lagere temperaturen, zomer komt terug.

Goeiemorgen! Dit weekend hebben we met een dipje in het weer te maken, maar de zomer komt op volle kracht weer terug. Morgen wordt de slechtste dag van het weekend. Vanmiddag valt het nog wel mee. 

We beginnen nog wel meest bewolkt met hier en daar wat regen. Vervolgens komen er dan opklaringen opzetten vanuit het westen en dan ziet de rest van deze dag er vrij behoorlijk uit. Er zijn zeker langs de kust flinke perioden met zon, maar in het binnenland blijven er nog wel wat stapelwolken over. Aan het eind van de dag neemt de bewolking weer toe en in de avond volgt er regen. De maxima liggen rond de 22 graden. Er staat een meest matige zuidwestelijke wind. 

Morgen trekt er een vrij actieve storing over het land. Dit levert over het algemeen veel bewolking op en er vallen geregeld buien. De temperatuur bereikt geen hogere waarden dan 20 graden. Ook staat er een frisse westelijke wind.

Maandag is een overgangsdag. Het is nog vrij koel, maar de zon komt ook al weer tevoorschijn. Er kan nog wel een enkel buitje vallen. Met 19 of 20 graden is het nog niet echt warm. Dit komt vanaf dinsdag weer. Dan vliegen de temperaturen weer omhoog en bereiken dan waarden van 24 tot 27 graden op donderdag. In het zuiden kan het nog wat warmer worden. Of er een tropische dag komt is nog even afwachten.

Fijn weekend!

Zon op 06:49
Zon onder 20:30
Zonkracht

5 / 2

Nederland
 

Erwin Klein van Amazing Sky maakte deze schitterende bliksemfoto afgelopen weekend. (Foto: Erwin Klein)
Deze schitterende foto maakte Erwin Klein vorig weekend in de Achterhoek. Dit soort foto's zitten er voorlopig niet meer in. Voor meer plaatjes kun je kijken op www.facebook.com/AmazingSkyNL.

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1906 De Vereniging Natuurmonumenten doet haar eerste aankoop, het Naardermeer.
1939 Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk verklaren de oorlog aan Nazi-Duitsland.
1967 Zweden schakelt over van links- naar rechtsrijden.
1975 Eerste uitzending van Hilversum 3 in stereo. Ingebruikname stereo DJ meubel.
1991 Het Super Nintendo Entertainment System wordt op de markt gebracht.
1995 De oprichting van eBay.

2009

Op Forest Lawn Memorial Park in Glendale wordt Michael Jackson 70 dagen na zijn dood begraven.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.