Lekker wijf (22) heeft heerlijke kont: '100% echt!'

Wij hadden nog nooit van Anastasiya Kvitko gehoord, maar uw schrijver is bij dezen fan. De 22-jarige Russin heeft namelijk de perfecte kont. En naar eigen zeggen is haar achterwerk in tegenstelling tot dat van haar collega's 100 procent echt.

Anastasiya wordt dan ook wel 'de Russische Kim Kardashian' genoemd. Zelf vindt ze zich echter beter dan Kim. "Ik mag haar wel, maar wil niet met haar worden vergeleken", laat het kontmodel weten. "Zij kont ver achter mij."

"Mijn lichaam is afgetraind", gaat de jongedame uit Kaliningrad verder. "Mijn kont is de mooiste en ik heb mijn kop niet laten verbouwen. En iedereen weet wat Kardashian met haar kont heeft gedaan. Mijn populariteit neemt razendsnel toe, dus het is een kwestie van tijd tot ik haar heb ingehaald."

Voor Anastasiya bekendheid verwierf, raadde een modellenbureau haar aan af te vallen. "Ik weigerde, want ik houd niet van magere skeletten. Ik wil graag billen en grote borsten zien. Alleen moet je wel uitkijken bij Amerikaanse vrouwen, want die zijn meestal onnatuurlijk. Ik heb slechts één operatie ondergaan: mijn blinde darm is verwijderd."

Wat Instagram betreft, heeft de bloedmooie Russin nog een lange weg te gaan. Anastasiya heeft namelijk 'slechts' vier miljoen volgers op haar account, haar Amerikaanse rivale meer dan twintig keer zoveel. Om haar bekendheid te vergroten, is ze inmiddels zelfs naar Los Angeles verhuisd.

Een verklaring voor haar groeiende populariteit heeft Anastasiya echter wel: "Het komt denk ik door mijn vrouwelijke vormen." Met een borstomvang van 95 cm, en een heupomvang van 105 cm zijn die inderdaad behoorlijk vrouwelijk.

Hieronder enkele foto's van de dame in kwestie. Slechts ter ondersteuning van dit bericht: