Vrouw heeft enorme tieten, aanrander vrijuit

De politie van het Zweedse Östersund heeft besloten een bekende ijshockeyer niet te zullen vervolgen wegens aanranding van een vrouw afgelopen zaterdag. Volgens politie-inspecteur Mikael Lundberg heeft het vermeende slachtoffer namelijk gigantische tieten.

De speler van ijshockeyclub Björklöven bezocht dit weekend een nachtclub in Östersund. Na het nuttigen van de nodige alcoholische versnaperingen besloot hij bij de bar spontaan zijn arm om een onbekende vrouw te slaan. Hierbij raakte hij per ongeluk de tieten van de vrouw, waarop de dame in kwestie direct naar de politie liep om aangifte te doen wegens aanranding.

Lundberg zag er echter geen zaak in. "Aan de bar stonden twee vrouwen", aldus Brömsnör. "Van achteren sloeg de man zijn arm om de vrouwen. Hierbij raakte hij de tieten van een van de vrouwen."

"De vrouw heeft echter een gigantische voorgevel. Het was onmogelijk om de tieten niet aan te raken. Als je een paar glaasjes op hebt, kan zoiets gebeuren."

Ondanks het laten vallen van de aanklacht, is de ijshockeyer niet meer welkom bij zijn club. Björklöven heeft hem namelijk geschorst.