Patty Brard beschuldigd van discriminatie

Wat een ophef op deze warme vrijdagochtend. Het programma Ranking With The Stars heeft een stukje geknipt uit de uitzending.

Programmamaker Ajouad El Miloudi was aan de beurt om een top 10 te maken in de show. Hierbij plaatste hij Patty Brard op de laatste plaats. Hij gaf aan dat iemand pas in aanmerking komt voor een vernoeming van een straat als hij of zij iets heeft betekend voor een groep of de maatschappij. Patty Brard laat niet zomaar over zich heen lopen, eerst maakte ze een gebaar waarbij ze haar mond op slot draaide. Daarna zei ze 'Ik ga me niet eens verdedigen, Ik kende jou niet, maar dit bewijst het. Wat ben jij dom.

Volgens El Miloudi is dit het halve verhaal, Patty zei ook nog het volgende: 'Rot op naar je eigen land, ga terug naar Marokko, wanneer pak je het vliegtuig?' El Miloudi: 'Ik heb respect voor de eindredactie en voor het programma, maar het is niet de waarheid. Ik speelde gewoon het spel mee. En nu word ik neergezet als de grote boosdoener, terwijl zij zegt dat ik het land uit moet. Dit is pijnlijk. Zij ging buiten haar boekje, ik niet.Na de uitzending ging het nog even verder, Patty lachte Ajouad uit en zei: 'Het is goed hoor schat, en nu snel terug naar Marokko, hahaha.' 

Vandaag is Albert Verlinde voor het laatst bij RTL Boulevard. Wellicht kan hij telefonisch contact opnemen met Ajouad en Patty om beide kanten van het verhaal aan te horen.