Blizzard teaset weer Overwatch-hero Sombra

Blizzard werkt aan een nieuwe hero voor Overwatch, beter bekend als Sombra. Blizzard heeft mensen uitgedaagd om meer over Sombra te weten te komen door geheime code, puzzels en meer binnen Overwatch zelf.

Vannacht heeft Blizzard echter een post gemaakt op de Amerikaanse Blizzard-forums van Overwatch. De post is gemaakt door 'Skycoder' die weet te melden dat 'zij die de informatie heeft, heeft de macht'. Op zich niets vreemds, maar na een paar seconden glitchet de pagina, waarna een reeks code wordt weergegeven. Het internet zou het internet niet zijn als hier niets mee gedaan werd.

Na wat gepuzzel werd een video ontdekt, waarin we een medisch dossier zien van ene 'Janina Kowalska', de Poolse equivalent van 'Jane Doe'. Het betreft het medisch dossier van Ana, die door Widowmaker in haar oog werd geschoten. Wat meteen opvalt is de hartmeter rechtsonderin, die uiteraard morsecode weergeeft. Deze morsecode leidt naar deze website. Men stuurde vervolgens een e-mail naar tips@amomentintime.com en kreeg als antwoord weer een berg code. A moment in crime is trouwens al eerder voorgekomen in een video over Junkrat en Roadhog.

Het is tot nu toe de meest uitgebreide hint die men heeft gekregen van (en over) Sombra en de uiteindelijke oplossing is nog niet gevonden. Overigens telt de forumpost op het Blizzard-forum af (in plaats van dat de tijd optelt) en loopt ergens vanavond af. Wie weet wat we dan weer te zien krijgen. Alle stappen die tot nu toe zijn gemaakt in het Sombra ARG zijn hier terug te vinden.

Sombra ARG
Sombra ARG