Humble Bundle laat streamers meeverdienen

Als je een pakket games koopt via Humble Bundle, dan gaat een gedeelte van het geld naar een goed doel. Humble Bundle maakt het nu mogelijk met het Humble Partner Program om YouTube- en Twitch-streamers partner te maken en te worden meegenomen in de verdeelsleutel.

Zodra je een pakket games hebt gekozen, krijg je bij Humble Bundle de mogelijkheid om aan te geven hoeveel er naar de ontwikkelaars, Humble Bundle en uiteraard het Goede Doel gaat. Zodra je via een link van een partner-streamer bij Humble Bundle uitkomt, is er een extra schuifbalk voor de streamer. Het standaard bruto percentage waar de schuif op ingesteld staat is 15%, maar dit kan per bundel anders zijn. Uiteindelijk bepaalt de klant hoeveel van het geld er naar de streamer gaat.

Humble Bundle - verdeel het bedrag

De pakketten games die je via Humble Bundle koopt zijn vele malen goedkoper dan wanneer je dezelfde games via Steam of Origin aanschaft. Het is mooi dat je geld kunt besparen en meteen een goed doel kunt steunen. Met dit nieuwe initiatief wil Humble Bundle natuurlijk meer mensen laten kennismaken met hun producten door succesvolle streamers aan te trekken. Als je jezelf wilt opgeven voor dit initiatief, dan kan dit hier. Het Humble Partner Program is nu in open bèta, wat aangeeft dat de gesloten bèta naar tevredenheid is verlopen.

Humble Bundle logo