Suicide Squad voegt op de valreep nieuw personage toe

Luttele dagen voordat de langverwachte actiefilm Suicide Squad in de bioscopen verschijnt zijn er beelden opgedoken van een tot nu toe onaangekondigd personage. Voor degenen die helemaal niets willen weten voordat ze de bioscoop betreden kan onderstaande informatie als spoiler gezien worden.

Meerdere bronnen hebben vlak voor de komst van de antiheldenfilm Suicide Squad aangekondigd dat niemand minder dan DC-superheld The Flash te zien zal zijn in de film. Ezra Miller, dezelfde acteur die ook in de in 2018 verwachte verfilming van The Flash de hoofdrol op zich neemt, zal de rol van Barry Allen / The Flash aannemen in Suicide Squad. Volgens de bronnen is er zeer recent nog een specifieke scène afgerond waarin The Flash een prominente rol speelt.

Suicide Squad verschijnt volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen. De film heeft gigantisch hoge verwachtingen geschept: volgens Box Office-analisten wordt er in het weekend van de release een omzet van 125 miljoen dollar verwacht.


Suicide Squad krijgt last-minute nieuw personage (afbeelding: Warner Bros.)

Tijdens het panel van Suicide Squad op Comic-Con afgelopen weekend werd nog een nieuwe, uitgebreide trailer getoond van de film. Bekijk 'm hieronder.