Mooi meisje (19) doet jochie (12): 12 jaar cel

Paden A. Tennant uit Upper Allen Township, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, draait voor twaalf jaar de bak in. De thans 23-jarige blondine heeft namelijk als negentienjarige het bed gedeeld met een twaalfjarig ventje.

De niet-onknappe jongedame leerde het ventje drie jaar geleden kennen. Een langdurige relatie – met uiteraard veel seks – volgde. Pas in juli 2015 kwam er een eind aan de relatie toen de autoriteiten lucht kregen van de verboden relatie.

Omdat de eerste seksuele handelingen werden verricht toen het kereltje nog maar twaalf was, is Tennant aangeklaagd wegens verkrachting. Was het kereltje namelijk een jaar ouder geweest, dan was er niets aan de hand. In Pennsylvania ligt de minimumleeftijd voor seks op dertien jaar.

Dinsdag heeft de rechtbank uitspraak gedaan in deze geruchtmakende zaak. Het blondje is veroordeeld tot een celstraf van vier tot twaalf jaar in een staatsgevangenis. Daarna blijft ze nog twee jaar onder toezicht staan. De dame in kwestie heeft inmiddels spijt betuigd.

TennantDe dame in kwestie (foto:Upper Allen Township Police)