Ng meer nieuwe Pokmon Sun en Moon

Je zou het bijna vergeten met al het mediageweld rondom Pokémon Go, maar er komt ook nog een 'grote' Pokémongame uit dit najaar, namelijk Pokémon Sun and Moon. Vandaag heeft Nintendo op het twitteraccount van Pokémon een filmpje gepost waarin zes nieuwe Pokémon geshowd worden, en nieuwe features zoals competities opzetten in Global Link.

De eerste Pokémon die we te zien kregen is Wimpod, een insect-achtige Pokémon met als speciale ability Wimp Out, waarmee Wimpod snel uit het gevecht kan vluchten. De twede Pokémon is Bounsweet, een Pokémon die lijkt op een bes met als ability leaf guard en oblivious. Derde in het lijstje is Comfey, een Pokémon die lijkt op een bloemenkrans en de ability flower veil of triage. Mudsdale is de laatste Pokémon die lijkt op een wild paard met de abilities own tempo en stamina. 

We kregen ook Mimikyu en Bewear te zien, de Pokémon waar wij al eerder over berichtten. Ook laat nintendo nieuwe features zien zoals het opzetten van online competities via global link, en iets wat hyper training gaat heten.

Bekijk het filmpje hieronder. Pokémon Sun and Moon komen op 18 november uit voor de Nintendo 3DS. 

Nóg meer nieuwe Pokémon Sun en Moon