'Pippa Middleton gaat trouwen'

Pippa Middleton gaat trouwen. Een goede vriend van Pippa en haar verloofde James Matthews heeft geruchten hierover bevestigd aan Hello!. James zou de schoonzus van de Britse prins William afgelopen weekend ten huwelijk hebben gevraagd tijdens een wandeling in het Engelse nationaal park Lake District. Daarmee verraste James de 32-jarige Pippa.

Daily Mail weet dat James (40) voorafgaande aan zijn huwelijksaanzoek bij haar vader Michael Middleton langsging om de hand van zijn dochter te vragen. "James is erg traditioneel ingesteld en wil het graag op het juiste manier doen", zegt een bron van de krant. "Dat betekent dus dat hij langs zijn schoonvader moest om toestemming te vragen."

Pippa's ouders Michael en Carole zijn erg blij met hun schoonzoon. "Ze zijn er zeker van dat hij Pippa gelukkig gaat maken", weet een vriend van de familie Middleton. Pippa en James hadden in 2012 een korte relatie. Daarna was ze drie jaar samen met bankier Nico Jackson. Die relatie werd in oktober vorig jaar verbroken. Daarna werd Pippa weer met James gezien en werd hun relatie almaar sterker. Ze delen hun liefde voor buitensporten zoals hardlopen, skiën, zwemmen en fietsen.

Ze vierden de jaarwisseling samen op het Caribische eiland St Barth. James' ouders zijn daar de uitbaters van het Eden Rock Hotel. Onlangs zaten Pippa en James op de tribune van Wimbledon.