29 juli vergaat de wereld!

Geef er nog maar even een slinger aan of je vriendin een beurt, want over twee weken kan het niet meer. We gaan er namelijk allemaal aan! Vrijdag 29 juli zal de wereld vergaan.

Het Einde der Tijden is al vele malen voorspeld, maar toch denkt men nu dat deze nu eindelijk aanstaande is. End Time Prophecies baseert zich namelijk op de Bijbel.

Volgens hen zullen eind deze maand de magnetische polen van de aarde omkeren. Hierdoor zal de wereld vergaan. Goed nieuws is er echter ook: Jezus komt namelijk terug!

In bijbelboek Openbaringen 6:12 staat letterlijk: "En ik zag toen het Lam het zesde zegel geopend had, en zie, er kwam een grote aardbeving, en de zon werd zwart als een haren zak, en de maan werd als bloed, en de sterren van de hemel vielen op de aarde, zoals een vijgenboom zijn onrijpe vijgen afwerpt als hij door een harde wind wordt geschud. En de hemel week terug als een boekrol die wordt opgerold. En alle bergen en alle eilanden werden van hun plaats gerukt."

En het is juist bovenstaande dat de mensen van End Time Prophecies aanhalen in hun voorspelling. Waarom die tijd nu juist op 29 juli is aangebroken, is helaas onbekend.

Snap je er geen hol van? Bekijk dan dit filmpje!