Chick (28) heeft seks met onthoofde lijken

De Mexicaanse politie heeft ene Juana opgepakt. De 28-jarige dame blijkt namelijk huurmoordenares van het Zetas-kartel te zijn. Zo onthoofdde zij tegenstanders om vervolgens seks te hebben met hun lichaam.

Het leven van de onschuldig ogende latina laat zich lezen als een spannend boek. Opgegroeid in de buurt van Mexico-stad, raakte ze al snel verslaafd aan drank en drugs. "Als klein kind was ik al rebels", aldus de Mexicaanse.

Op haar vijftiende raakte ze in verwachting van een man die twintig jaar ouder was. Om voor haar kind te kunnen zorgen, besloot ze te tippelen. Vervolgens werd zij een spionne voor het Zetas-kartel.

Wanneer zij iets fout deed, werd ze een week vastgebonden door de gangsters. Van hen kreeg zij iedere dag slechts één taco te eten. Toen zij een keer moest toezien hoe een bendelid het hoofd van een tegenstander openreet met een goedendag – een middeleeuws wapen – was ze verkocht.

"Ik word opgewonden van bloed", zo bekende Juana. "Ik baadde in het bloed en dronk het nog warme bloed. Ook had ik seks met de onthoofden. Ik gebruikte hun hoofd en de rest van hun lichaam om mezelf naar een hoogtepunt te brengen."

De gangstabitch, die ook wel La Peque werd genoemd, is inmiddels opgepakt. Ze zit in de cel in Baja California in afwachting van haar proces.