Vrouw doet 7 soldaten tegelijk op kazerne

Een Engelse rechtbank is een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen op de Bulfort-kazerne van Salisbury. Een twintigjarige vrouw is daar op de kazerne namelijk gegangbangd door maar liefst zeven soldaten.

De vrouw in kwestie werd onlangs thuis opgepikt door soldaat James Onwood. Zij had namelijk afgesproken een triootje te doen met de beste man en een van zijn maten, meneer Zane. Omdat de seks zou plaatsvinden op de kazerne, reden ze daar met de auto heen.

Maar in plaats van twee militairen, kwam er ineens een complete stoottroep aan. Deze bestond uit maar liefst zeven bronstige soldaten. Een van hen droeg zelfs een gasmasker, zo bleek uit beelden die zijn gemaakt tijdens de orgie.

"James, Zane en ik gingen naar James' kamer", vertelde de vrouw in de rechtszaal. "Hier gebeurde het allemaal. En toen kwamen er nog ineens vijf man aanzetten. Alle seks gebeurde met mijn instemming, ik kan gewoon geen nee zeggen."

De geile dame in kwestie moest dus vele inwendige stokslagen ondergaan. Een – echte – stok kwam nogal hard aan. Korporaal Hussain Panchbhaya sloeg nogal hard met de stok op haar naakte dijen. Omdat ze hiervan letterlijk moest janken, besloot ze aangifte te doen.

Volgens Panchbhaya's moeten wij deze klappen zien als onderdeel van het seksspel. De rechter ging hierin mee en sprak de beste man vrij van mishandeling.