Lily Allen moet miljoenenvilla verkopen

In een inmiddels verwijderde tweet liet Lily Allen dit weekend weten dat ze gedwongen is haar huis in het Cotswoldsgebied in Engeland te verkopen. Een enorme rekening van de belastingdienst en "een paar moeilijke jaren" zouden daar volgens de post de reden van zijn geweest, meldt de BBC.

Een fan van de zangeres vroeg haar naar aanleiding van de tweet of ze dan verzuimd had eerder belasting te betalen. Daarop antwoordde Lily dat als dat waar was, er krantenkoppen zouden zijn geweest waarin ze als belastingontduiker werd neergezet. "En dat is niet zo, want dat zou onwaar zijn."

Om de zaak nog mysterieuzer te maken wilde de Britse, die in 2006 doorbrak met het nummer Smile, ook niet zeggen dat het belastingverhaal helemaal uit de lucht was gegrepen. "Want ik heb een enorme belastingrekening betaald en ik verkoop nu mijn huis."

Lily kocht het landhuis in 2010 voor zo'n 3,5 miljoen euro. Ze koos voor het platteland om een gezin te stichten. Dochters Ethel en Marnie zijn inmiddels vier en drie jaar oud. De zangeres ligt in scheiding met de vader, Sam Cooper. Het onderkomen heeft zes slaapkamers, een zwembad, tennisbanen en een flink stuk land. Het huis staat te koop voor bijna 5 miljoen euro.

Lily Allen moet miljoenenvilla verkopen
Lily Allen moet miljoenenvilla verkopen (Foto: BuzzE)