Zangeres Mel B is bijna 14 kilo afgevallen

Mel B is bijna 14 kilo afgevallen. Op vakantie op Ibiza showt de voormalige Spice Girls-zangeres het resultaat van het harde werken in de sportschool.

"Een paar maanden geleden was ik nog bijna 30 pond zwaarder. Ik stuurde mezelf op missie om dat te veranderen, van binnen en van buiten. Ik streef naar de beste versie van mezelf", zegt de 41-jarige zangeres op Instagram. "Geloof me, het is niet gemakkelijk. Het kost veel discipline en wilskracht. Het is niet leuk om als enige meisje niet te drinken op een feestje en als eerste van allemaal wakker te worden bij het krieken van de dag om te gaan trainen."

"Ik ben niet perfect, maar ik probeer het. Maar al het harde werken betaalt zich nu wel uit", vervolgt Melanie Brown, die ook tijdens de vakantie op Ibiza in de sportschool te vinden is om een uurtje vet te verbranden op de loopband. "Ik voel me nu fantastisch en wordt alleen maar beter."

Melanie viert op Ibiza met haar man Stephen Belafonte alvast dat ze bijna tien jaar getrouwd zijn. Deze mijlpaal bereiken ze in juni volgend jaar.

Zangeres Mel B is bijna 14 kilo afgevallen
Zangeres Mel B is bijna 14 kilo afgevallen (Foto: BuzzE)