FOK! Wat een weer: triest en troosteloos

Het blijft triest en troosteloos weer. Het is grotendeels bewolkt, en vooral in de middag kunnen er buien ontstaan. Er is hierbij tevens een kleine kans op een onweersbui. De wind is boven land matig, aan zee vrij krachtig en komt uit het westen tot zuidwesten. Het wordt rond de 18 graden vandaag. 

Zon op 05:25
Zon onder 22:02
Zonkracht

6 / 3

Blind_guardian vertelt: "Een hobby van me is foto's maken van oude spoorlijntjes. Dit zijn twee foto's die ik gisteren maakte van de spoorlijn De Panne (B) - Duinkerke (F) op de grens bij Bray-Dunes en de aftakking naar het industrieterrein bij Leffrinckoucke."

De spoorlijn De Panne (B) - Duinkerke (F) (Foto: blind_guardian)
De spoorlijn De Panne (B) - Duinkerke (F) (Foto: blind_guardian)De spoorlijn De Panne (B) - Duinkerke (F) (Foto: blind_guardian)
De spoorlijn De Panne (B) - Duinkerke (F) (Foto: blind_guardian)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1865 William Booth richtte de Christian Mission, het latere Leger des Heils, op.
1900 De eerste vlucht van een Zeppelin vond plaats in Friedrichshafen in Duitsland.
1937 Amelia Earhart verdween spoorloos boven de Stille Oceaan. 
1949 De eerste hitparade op de radio werd gepresenteerd door Pete Felleman.
2001 Het eerste zelfstandige, volledig functionerende kunsthart werd geimplanteerd bij Robert Tool. Hij leefde nog vijf maanden.
2008 Ingrid Betancourt werd bevrijd uit de handen van de FARC-rebellen.

 


Ingrid Betancourt


Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.