Vrouwen doen WK Orgasme in Brussel

Brussel is opgeschrikt door een bizar fenomeen. In de Europese hoofdstad heeft een tweetal dames in het geniep meegedaan aan het officieuze Wereldkampioenschap Orgasme.

Vele FOK!kers zullen er wellicht mee bekend zijn: het Orgasm World Championship. Tijdens dit WK, waarvan op de welbekende sites vele filmpjes zijn te vinden, nemen twee vrouwen het tegen elkaar op. Doel is zo snel mogelijk klaar te komen.

Er zijn al vele ronden geweest in vele wereldsteden, en nu was de laatste keer Brussel aan de beurt. Twee mooie dames die zichzelf op een bankje in het park naar een hoogtepunt brengen. Op de beelden is te zien hoe het duo zonder enige gêne probeert zo snel mogelijk klaar te komen.

"We hebben het ook gehoord. Maar er zijn geen klachten gekomen van voorbijgangers die gechoqueerd waren en we hebben ook geen bewijsmateriaal", zo laat de Brusselse politie weten. "Dus starten we ook geen onderzoek. Maar zouden we zo iemand betrappen, is dat openbare zedenschennis. Daar staat een boete op en een gevangenisstraf van 8 dagen tot een jaar."

En voor wie het filmpje om bepaalde redenen niet kan afkijken: Ariel heeft gewonnen. De blondine kwam al na 31 seconden klaar. De brunette kwam pas na een kleine twee minuten, maar moest even stoppen wegens voorbijgangers die de pret bedierven.

Hieronder zie je een gecensureerde screenshot. Voor het hele filmpje dien je ff op het plaatje te klikken. NSFW, uiteraar. Fap ze!

Pornochicks