DENK-kamerleden willen vrij wegens ramadan

DENK - het schattige hobbyclubje van onder andere Sylvana S., die grappige man die maar niet in duidelijk Nederlands kan praten en YouTube-prankster Ethan Bradberry - besloot dat het wel een goed idee was om volgende week dinsdag de Tweede Kamerleden vrij te geven. Zomaar. Omdat suikerfeest.

Nu had meneer Ozturk natuurlijk al verwacht dat het antwoord van de voorzitter 'njet' zou zijn, en dus had hij een hele preek klaarstaan over integratie, saamhorigheid, nader tot elkaar komen, begrip en nog meer 'trap er niet in!'-gemekker. Resultaat is dat DENK weer een lullig filmpje heeft geüpload naar hun YouTube-kanaal, waarin ze zogenaamd allerlei belangrijke punten aanstippen.

Aan het eind van de video staat nog de tekst 'reageer', en onder de video wordt opgeroepen antwoord te geven op een daar geponeerde vraag, maar DENK zou DENK niet zijn als ze de comments niet gewoon uit zouden hebben staan op hun kanaal.


Helaas niet ondertiteld...

Het is even afwachten hoe lang deze video blijft staan. De eerdere 'waarom rot de PVV niet het land uit'-DENK-video werd wegens damage-control vrij snel verwijderd door DENK. Ze hadden blijkbaar niet heel goed nagedacht.

Morgen zal DENK dus een stemming aanvragen voor een extra vrije dag vanwege geloof enzo. De vraag die zij stellen op hun kanaal kan daar niet, maar bij ons natuurlijk wél beantwoord worden.

DENK FAAL
DENK-FAAL