'Trump verkrachtte 13-jarige'

Donalds Trump lijkt er een hoofdpijndossier erbij te hebben. Een dame, met de schuilnaam Jane Doe, heeft de presidentskandidaat ervan beschuldigd haar herhaaldelijk verkracht te hebben toen ze 13 jaar oud was. De voorvallen zouden zich 20 jaar geleden hebben voorgedaan. Ze is een rechtszaak tegen de puissant rijke Amerikaan begonnen.

Volgens de aanklager zouden er tijdens feestjes in het sjieke appartement op de Upper East Side in New York van de veroordeelde zedendelinquent en miljardair Jeffrey Epstein minderjarige meisjes naar binnen zijn gelokt met de belofte van geld en een carrière als model. Een andere vrouw, die eveneens anoniem wil blijven, bevestigt dit beeld. Zij zou zijn ingehuurd om voor voldoende jong vlees te zorgen, om de dubieuze feestjes wat op te leuken.

Meneer Epstein werd in het verleden al schuldig bevonden aan het -tegen betaling- seksueel misbruiken van zo'n 40 minderjarige meisjes. Trump zou in die tijd met Epstein zijn omgegaan en regelmatig zijn feesten en partijen hebben bezocht. Ook zou hij, als we de aanklacht mogen geloven, hebben geweten dat zijn slachtoffer 13 jaar oud was.

Vandaag gaf Jane Doe enkele details weg bij de rechtbank. Trump zou haar op het bed hebben gebonden, waarna hij op haar los ging. Toen het meisje hem smeekte te stoppen, kreeg ze klappen in het gezicht en gilde Trump haar toe dat hij mocht doen wat hij wilde.

Naderhand zou Trump haar op het hart hebben gedrukt hier nooit over te praten, compleet met de bedreiging dat anders haar familie nog wel eens fysiek belaagd of zelfs vermoord zou kunnen worden. De balende Epstein zou haar naderhand ook hebben verkracht en schreeuwde dat niet Trump, maar hij haar maagdelijkheid had moeten ontnemen.

Uit angst heeft mevrouw Doe jarenlang haar mond gehouden. Nu Trump bijna de hele dag op tv te zien is voelde ze zich emotioneel zwaar belast en was het tijd om eindelijk actie te ondernemen. Ze eist 75.000 dollar aan smartengeld.

Trump reageerde behoorlijk Trumpiaans: hij noemt de beschuldigingen 'categorisch vals, walgelijk van het hoogste niveau, en duidelijk een manier om media-aandacht te krijgen. Wellicht is de aanklacht zelfs politiek gemotiveerd'.

Een ex-vrouw, waarmee Trump legaal mocht neuken, beschuldigt de zakenman zo ongeveer van hetzelfde. Ze zou drie jaar stelselmatig verkracht zijn door hem.