Sheen heeft spijt van 'verpesten' hitserie

Charlie Sheen heeft spijt van een paar dingen die hij in zijn leven heeft gedaan. In Today zegt de acteur dat hij er bijvoorbeeld enorm van baalt dat hij Two and a Half Men heeft verpest. In 2011 moest de populaire serie halverwege worden afgebroken omdat Sheen door drank- en drugsproblemen ruzie had gekregen met de producenten.

Ook op persoonlijk vlak heeft Sheen spijt van zaken die hij niet meer kan terug draaien. "Ik heb er spijt van dat ik één of twee keer geen condoom heb gebruikt." De acteur verwijst daarmee naar de hiv-besmetting die hij een aantal jaar geleden heeft opgelopen. Ook zou Sheen zijn kinderen vaker willen zien. Hij zegt ervan te balen dat hij niet maximaal kan genieten van zijn vijf kinderen.

In Today gaat Sheen ook verder in op zijn hiv-besmetting. Net als een dag eerder bij Piers Morgan bekent Sheen dat hij niet al zijn bedpartners heeft verteld over het feit dat hij seropositief is. Wel houdt het enfant terrible van Hollywood vol dat hij sinds de besmetting nooit meer onveilige seks heeft gehad.

Sheen heeft spijt van 'verpesten' hitserie
Sheen heeft spijt van 'verpesten' hitserie (Foto: BuzzE)