Blake Lively wil meer dan twee kinderen

Blake Lively droomt van een groot gezin. De 28-jarige actrice, die in verwachting is van haar tweede kind, rept al openlijk over een volgende gezinsuitbreiding. De Gossip Girl-ster en haar man Ryan Reynolds hebben al een dochtertje, de tweejarige James.

"Ik ben een van vijf kinderen, mijn man komt uit een gezin van vier kinderen", hintte Blake maandag in de uitzending van NBC Today. "We zijn officieel fokkers", grapte ze. "Je kunt op onze website kijken en kinderen bestellen." Blake heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze streeft naar een groot gezin. "Als ik een nest kinderen zou kunnen uitspugen, dan zou ik dat doen", zei Blake onlangs in een interview met Marie Claire.

Met James gaat het goed. "Ze is altijd bezig met iets leuks en spannends", zegt haar moeder. Blake kwam in de studio langs om te praten over de nieuwe film The Shallows die vrijdag in de Verenigde Staten uitkomt. In Nederland draait The Shallows vanaf 25 augustus. In de thriller The Shallows wordt hoofdpersonage Nancy aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots.

Het is nog niet bekend of Blake zwanger is van een jongen of meisje.

Blake Lively wil meer dan twee kinderen
Blake Lively wil meer dan twee kinderen (Foto: BuzzE)