Supergirl vindt Superman

Supergirl heeft haar Superman gevonden. Na het nieuws dat de Man van Staal, die in seizoen 1 van Supergirl slechts op de achtergrond, of onherkenbaar, een rol speelde, een grotere rol krijgt in het tweede seizoen, is een acteur voor de rol gevonden.

Tyler Hoechlin, bekend uit MTV's Teen Wolf en het nog in Nederland te verschijnen Everybody Wants Some! van Richard Linklater, is aangesteld om de rol van Clark Kent / Kal-El / Superman te spelen in in ieder geval de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen. Dat maakte DC Comics vandaag bekend.

"Greg [Berlanti, red] en ik wilde al eeuwen met Tyler samenwerken, dus dit is ideaal, want Tyler is Superman," aldus Andrew Kreisberg, executive producer van Supergirl en andere DCTV-series. "We zijn heel enthousiast en voelen ons vereerd om een nieuwe geweldige acteur toe te voegen aan de legacy van dit iconische personage."

Superman heeft in het eerste seizoen van Supergirl al een aantal keer een rol gespeeld, maar zijn gestalde werd vertolkt door een onbenoemde body double. Zijn gezicht kwam nooit in beeld en de enige dialoog die hij met zijn nichtje, Kara Zor-El oftewel Supergirl, had was via instant messaging.

Het nieuwe seizoen van Supergirl is vanaf de herfst te zien op het Amerikaanse The CW. Er is voor de serie nog geen Nederlandse aanbieder.

DC Comics's Rebirth Superman
Superman zoals hij momenteel in de comics verschijnt