Moslim slacht vriendin af na anale seks

Een Weense rechter heeft een 45-jarige man voor twintig jaar op water en brood gezet wegens de laffe moord op zijn vriendin. De beste man is namelijk moslim, en had zijn 40-jarige vriendin via de artiesteningang genomen. Omdat anale seks volgens de islam haram is, werd zij afgeslacht.

De Oostenrijker leek het op een slechte dag nogal een briljant idee om zijn vriendin eens via de achteruitgang te nemen. Helaas voor hem bleek het intieme onderonsje door haar stiekem te zijn gefilmd. Zij dreigde de sekstape te verspreiden als haar vriend haar zou verlaten.

Het filmpje lekte toch uit en werd hierna massaal gedeeld onder zijn vrienden. Hoongelach viel de arme moslim ten deel. Want een persoon anaal penetreren is natuurlijk zwaar illegaal volgens de Koran.

De islamiet was zo zwaar vernederd, dat hij ontstak in woede. Hij greep een mes en stak zijn vriendin tweemaal in de nek. Hierop bloedde zij langzaam dood in het trappenhuis.

De mohammedaan verdedigde zich nog door te zeggen dat hij zichzelf eerst om het leven wilde brengen met het mes. Hierna zou een worsteling zijn ontstaan en zou de vrouw zichzelf per ongeluk hebben neergestoken. De jury geloofde de man niet, waarop hij nu de komende twintig jaar over zijn zonden mag nadenken.